Ανακοινώσεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραγωγή πολιτιστικών προϊόντων

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παραγωγή πολιτιστικών προϊόντων (εφαρμογών) εμπνευσμένων από θέματα και εκθέματα της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς προς διάθεση από τα πωλητήρια του Ο.Δ.Α.Π. (ΑΔΑ: 6Κ4Σ46ΜΖΜ4-Ρ9Μ).

Περισσότερα...

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Γ΄) και κατακύρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια πιστών μεταλλικών αντιγράφων

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Γ΄) και κατακύρωσης του διαγωνισμού για την προμήθεια πιστών μεταλλικών αντιγράφων εκθεμάτων από αρχαιολογικά και βυζαντινά μουσεία της Ελλάδας προς διάθεση από τα πωλητήρια του ΟΔΑΠ.

Περισσότερα...

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Β΄) και κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια πορσελάνινων ειδών

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Β΄) και κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια πορσελάνινων ειδών (κούπες, φλιτζανάκια εσπρέσο και μπολ δημητριακών) με θέματα εμπνευσμένα από την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά προς διάθεση από τα πωλητήρια του ΟΔΑΠ.

Περισσότερα...

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Β΄) και κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια κοσμημάτων

Απόφαση έγκρισης πρακτικού (Β΄) και κατακύρωση του διαγωνισμού για την προμήθεια κοσμημάτων με θέματα εμπνευσμένα από την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά προς διάθεση από τα πωλητήρια του ΟΔΑΠ.

Περισσότερα...

Απόφαση ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης για το έργο Β΄ ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Απόφαση ανάθεσης στην εταιρεία ITCS ΕΠΕ για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής υποστήριξης στον ΟΔΑΠ, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Β΄ ΦΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

Περισσότερα...